Nyáry Andrea – vezetőedző

Óvodás koromban kezdtem szertornázni, majd később váltottam néptáncra, hosszú távfutásra, de végül átnyergeltem az akrobatikus rock ’n’ rollra. Ebben a sportágban több mint 10 évet töltöttem versenyzőként. 2004 óta tanítok gyerekeket versenyszerűen táncolni és akrobatikázni.

 A DANCE-FACTORY  Tánc- és Sportcsarnokot és a HARMONY STYLE DC Sportegyesületet azért alapítottam, hogy táncosaimat a legjobb körülmények között edzhessem. Jelenleg én tartom az erőnléti, az akrobatika, a talajtorna, a rúdtánc, a rock and roll edzéseket, és a 2016-ban létre hozott első magyarországi hip hop válogatott csapatát is én menedzselem.

2015-ben végeztem el a M.A.X. Training tanfolyamot a Fitness Company szervezésében, az első magyarországi csoportban.

Eredetileg az egyesületi munkámban akartam ennek hasznát venni, de mostanra annyira kinőtte magát ez a módszer, hogy az életem részévé, a szenvedélyemmé vált.

Várok mindenkit szeretettel az edzéseimen!

  • Fitness Akadémia – Budapesti Szabadidősport Szövetség
    SPORTEDZŐ – Akrobatikus rock ’n’ roll (2006-2007)
  • Polar Team 2 tréner (2013)
  • Pole Fitness Instruktor – Pole Center (2013)
  • Hip Hop International Hungay – Nemzeti Bíra (2014)
  • Star Training – Stretching és lazítási technikák tanfolyam (2014)
  • Fitness Akadémia – SPORTMENEDZSER (2015)
  • Fitness Company – M.A.X. Trainer Képzés (2015)
  • Hip Hop International – Nemzetközi ELIT Bíra képzés, Las Vegas (2016)

Miért a HSDC?

Ajánlom a HSDC-t azon keveseknek, akik a kivételes lehetőségekért képesek kivételes munkára. Cèlzottan gyakorolnak, sportolókként gondolnak magukra és ennek megfelelően élik mindennapjaikat is.
Remélem, minél több olyan táncossal dolgozhatom a jövőben, aki minden egyes nap szeretné túlszárnyalni saját magát.

Lassan 15 éve foglalkozom gyerekek fizikális és mentális edzésével.  Valamilyen megfogalmazhatatlan belső motiváció vezérelte munkám mindig is. Szeretném kihozni minden tanítványomból a maximumot. Segítek elhinni és megvalósítani a legmerészebb sportolói álmaikat. Persze mindez csak addig működik, amíg motiváltak és hajlandóak kivételes teljesítményt felmutatni a nem mindennapi lehetőségekért.
A legfontosabb a célzott gyakorlás, ehhez KI KELL LÉPNÜNK A KOMFORTZÓNÁBÓL. Vagyis olyasmivel próbálkozni, amit korábban nem tudtunk megtenni.
A célzott gyakorlás összpontosítást igényel, ha nem összpontosítjuk minden figyelmünket a feladatra, nem fejlődhetünk sokat. Ez pedig folyamatos kemény munkát jelent, ami nem mindig menő vagy épp jó móka. Legfontosabb tényező számomra:
1.Szorgalom, 2. Szülői hozzáállás & támogatás, 3. Képességek
Nagyon sok fiatal táncost láttam elvérezni 16 éves kor körül, mert a könnyebb utat választják. Ez rendkívüli módon megvisel érzelmileg, ezért 15 év elteltével úgy döntöttem, hogy a “próbálkozz keményebben” elv helyett mostantól a “próbáld másképpen” választom…

A HSDC alapítójaként és vezetőjeként büszkén vallom, hogy ma már egyesületünkkel olyan minőségi szintet képviselünk, amit sosem gondoltunk volna. Miénk az ország legnagyobb táncterme, gyerekeink bejárhattàk a fél világot, szerepelhettek hazai neves produkciókban, figyelemmel kísérik neves koreográfusok és rendezők a gyerekeink fejlődését és jelenleg is sokkal több lehetőségünk van, mint aminek eleget tudunk tenni.

Mindemellett pedig a legfontosabb, hogy folyamatos fejlődésre, a saját belső motiváció megtalálására sarkalljuk őket nap mint nap. Igény szerint segítjük a táncosainknak összehangolni a tanulmányaikat és a sportot, hogy a lehető leghatékonyabban álljanak helyt mindkét területen, illetve az arra érdemeseknek segítünk a táncos életpálya megtervezésében ès megvalósításában.

***

Ludmann Laura

Elsőként a művészi torna alapjaival ismerkedtem meg, ezután következett az Akrobatikus Rock ’n’ Roll. 2006-2012 között számos budapesti és országos bajnokság résztvevője voltam.
Kiegészítésként kezdtünk el a lányokkal Sporttánc edzésekre is járni, ami a tánc stílusában különbözik a rock ’n’ roll-tól, de az akrobatikái hasonlóak.
2011 óta foglalkozom óvodás és kisiskolás gyerekek oktatásával. 2013-óta az ELTE – Rekreáció képzésének hallgatója vagyok.

2016 júniusában végeztem el az ELTE Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakot. 2015 nyarán kezdtem el foglalkozni a rúd fitnesz műfajjal. Szeptember óta felnőttekkel és gyerek haladó csoportot vezetek. 4 éve vezetek előkészítő csoportot óvodás korú gyerekeknek Talajtornát és táncot játékos formában tanítom meg nekik ami felkészíti a gyerekeket a rendszeres egyesületi sporttevékenységre. 10 évnyi versenyzés után én lettem az HSDC első kinevelt edzője.

Mit jelent számomra a HSDC?

LEHETŐSÉGET. FEJLŐDÉST. MINŐSÉGET. Ajánlom az egyesületet mindenkinek, aki akar tenni a fejlődéséért, él a lehetőségekkel és minőségi oktatásban szeretne részesülni. Az egyesület tagjai nem csupán eljönnek edzésre és utána kalap-kabát megyünk haza, hanem egy közösséget alkotnak. Közösséget, akik összetartanak, segítik egymást, élményeket szereznek és megosztják egymással. Azt gondolom a tanárok és nebulók is egyaránt beletesznek apait anyait, hogy mindig jobbak és jobbak legyenek. A fejlődésben sosincs megállás. Ezt kaphatod és adhatod, ha a HSDC-be jársz.

***

Kugler Zsolt

15 éve dolgozom mint táncoktató. 17 éve aktív táncos és koreográfus vagyok. Színházban, tv-ben, show műsorokban itthon és külföldön egyaránt jelen vagyok. Saját egyedi stílusom tanítom, amiben ötvözöm a hip-hop-ot a jazz tánc és a modern-tánc elemeivel.

Miért a HSDC?

Számomra a HSDC több mint egy tánciskola. Évről évre azon dolgozunk, hogy a nálunk tanuló gyerekek tényleges tudást kapjanak. Hetente több mint 12 óra edzés, különböző stílusú tanároktól, akik aktív táncosok most is. És ez a lényegi pontja a rendszerünknek. Nem csak koreográfia tanulás van, hanem testi és mentális felkészítés is, ami ehhez a táncos léthez elengedhetetlen. Célunk, hogy az itt tanuló táncosnövendékek helyt álljanak bármilyen helyzetben, és az itt megszerzett tudásukat tovább kamatoztathassák. Jelenleg több táncosunk szerepel külsős produkciókban, hatalmas sikerrel. Ehhez sok áldozatot hoznak nap mint nap, erőn felül teljesítenek, de minden egyes napon látom ahogy fejlődnek és “húzzák” egymást felfelé ,és mindezt baráti hangulatban teszik, mint egy kis táncos család. Igazi dolgos, ám de jókedvű közösség.”

***

Szabó Krisztina

10 évesen kezdtem el az Akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t. Verseny szinten űztem és ez elindított bennem valamit, többet akartam kihozni magamból, ezért elkezdtem ismerkedni a hip-hop műfajával. Nagyon megszerettem és később már nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Színházban dolgoztam nagyon sokáig, rengeteg külföldi színpadi tapasztalatot szereztem. Lehetőséget kaptam más kultúrákat megismerni, táncolhattam többek között Kínában, Thaiföldön és Németországban. Sok pozitív élményt köszönhetek a táncnak, de leginkább azt, hogy máig boldoggá tesz.

Miért a HSDC?

Számomra a HSDC több mint egy tánciskola. 3 éve csöppentem az egyesületbe és szívből mondhatom, hogy az itt táncolni tanuló, vágyó gyerekek csodálatra méltó fejlődésen mennek keresztül. A mostani válogatott csapat több tanártól, több stílusban sajátíthatja el a tánc különböző műfajait. Büszke vagyok rájuk! Szeretném megemlíteni azokat a gyerekeket is, akik nemrég kezdtek el táncolni. A HSDC-ben lehetőségük van arra, hogy kipróbálhassák magukat. A lelkesedésüktől, kitartásuktól és a tánc iránti szeretetüktől függ, meddig jutnak el. A “mini versenycsapat”, a legkisebb korosztály. Tündériek és tehetségesek. A picik felnéznek a nagyobbakra és csillogó tekintettel nézik Őket, mikor fellépnek vagy versenyeznek. Boldogok, ha egy-egy mozdulat, figura hosszú gyakorlás után sikerül. Komolyan veszik, amit csinálnak és látszik rajtuk, hogy magabiztosabbak, megmerik mutatni mire képesek, mi mindent sikerült elsajátítaniuk. Nagyon sok barátság szövődött már a HSDC falai között és remélem, egy életen át kitart.

***

Amroun Nabil

Hol is kezdjem. Még egész kicsi koromban kezdtem tornázni és táncolni. Amikor válaszút elé állított az élet, én a tánc mellett döntöttem. Verseny táncoltam, belekóstoltam a TAP világába, tanultam modern és kortárs tánc-technikát. És természetesen a hip-hop is a világom része lett. Az évek során rengeteg díjat és elismerést sikerült szereznem, majd később az embereknek, akik kezem alól kerültek ki. Tavaly csatlakoztam a HSDC csapatához, ahol minden tudásommal az itteni növendékek fejlődését igyekszem elősegíteni!

Hogy miért a HSDC?

Hiszen nincs még egy olyan egyesület, ahol nem csak rengeteg stílust ajánlunk a növendékeinknek, hanem mindent meg is teremtünk, biztosítunk nekik. Rengeteg tanár mind az egyesületnek elkötelezve, mind külsős segítséggel. S nem csak Magyarországról, de külföldről is. Ezen kívül a hely, az eszközök. De talán ami a legfontosabb, az idő. Hiszen aki tényleg eltökélt, nálunk szinte be is ‘költözhet’ s minden szabad idejét annak szentelheti, amit szeret, s így akár fő elfoglaltságává is teheti azt. Egyszóval ha tánc, akkor HSDC!

***

Tömör Vivien

Sziasztok! Tömör Vivien vagyok, 21 éves. Egész pici korom óta táncolok. 6 évesen kezdtem, akrobatikus rock n rollal. 2007-től kezdtem a versenyzést. Majd később jött a hip-hop akrobatikával amivel rengeteg külföldi versenyen vettünk részt. 2016-ban Horvátországban a ESDU Dance-star által megrendezett világbajnokságon is részt vettünk és megnyertük. Ez után döntöttem el, hogy edző szeretnék lenni és kezdtem el segítő edzőként a nyári táborokban tanítani. Majd ez később csak fokozódott és 2019 márciusában meg is szereztem a sportoktató képesítést és elkezdtem dolgozni mint akrobatika edző és rúd sport oktató.

A későbbiekben szeretnék további képesítéseket sportágon belül, hogy még többet tudjak nyújtani mint edző.

Miért a HSDC?

A HSDC alapítása óta itt vagyok. Egy nagyon szuper társaság vár rád, ha csatlakozol. Mellette rengeteg új stílus. Itt megtanulhatsz akrobatikázni is, akár szaltózni, cigánykerekezni vagy éppen csak kézen járni. Felkészült tanárok várnak rád és mindenben segítenek neked. Szeretem látni, mikor egy tanítvány szívét-lelkét bele adja abba, amit csinál, majd sikereket ér el. Amikor alázattal, szeretettel és tisztelettel csinálja. Szerintem ennél nagyobb büszkeség nem kell, mikor egy tanítványodon látod, hogy honnan indult el és hová tart, fejlődik. Az egyesület rengeteg mindenben támogatja a táncosokat, hogy elérjék a céljukat. Megtanít nyerni és emelt fővel veszíteni.

***

Szabó Mátyás aka. B-boy Tailor

Miért a HSDC?

Aki szeretne táncolni, de még nem tudja mi áll közel a szívéhez itt garantáltan megtalálja. Minden stílusból kiváló oktatók állnak rendelkezésre. A fejlődéshez kellő mennyiségű edzés és szakértelem társul és ez a fejlődés kulcsa. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne komplex táncoktatásban részesülni.

***

Balogh Bence

Miért a HSDC?

Számomra a HSDC meg valósítja azt, amit elvárok egy mai tánciskolától. A piciktől kezdve egészen a nagyokig, itt választ kapnak a tanulók olyan kérdésekre, mint például, mit jelent táncosnak lenni? Egy stílus milyen technikákat foglal magába? Mi az én utam a táncban? Alázatra és profizmusra tanítjuk az táncosokat, emellett rengeteg lehetőséget biztosítunk a tehetségük kibontakoztatására. Az egyesület hatalmas támogatást nyújt a gyerekek versenyképes fejlődésére, hazai és nemzetközi színvonalon is. A legjobb az egészben, hogy minden egy helyen van és minden egymásra épül. Az itt megszerzett tudást garantáltan mindenki a hasznára tudja fordítani és mint az életben mint a színpadon a siker felé fogja terelni.

***

Nagyhegyi Virág

Miért a HSDC?

Már régóta a HSDC tagja vagyok. Először mint táncos, majd a válogatott tagja, és jelenleg mint recepciós és segédedző. Nagyon szeretek itt dolgozni, mert jó a közösség és a tanári kar is azon van, hogy minél jobban és mélyebben sajátítsák el a táncosok a stílusokat. Én a munkámmal igyekszem hozzájárulni, hogy az adminisztrációs folyamat gördülékenyebb legyen. Itt sosem lehet unatkozni, nincs megállás és fontos az első benyomás, ugyanis az érdeklődő először a recepcióssal találkozik. Ha egy jó közösség tagja akarsz lenni, akkor ne habozz, jelentkezz!

***

Dévényi Roland

Miért a HSDC?

Nem rég óta tartozom a HSDC kötelékéhez, de az itt folyó munka nagyon profi, rengeteg stílus közül választhatnak a gyerekek, és amelyik stílus tetszik nekik a legjobban, abból plusz órákat is vehetnek, és ehhez még hozzá kapcsolódnak az erősítő edzések is. Kevés olyan helyet látni ahol ennyi stílus közül választhatnak és a saját fejlődésük érdekébe akár mindegyikben részt tudnak venni, hogy minél jobbak legyenek. Nap mint nap látom mennyi idő és energia kerül befektetésre, hogy jobbnál jobb ötletek és újítások szülessenek, nem beszélve az egyre jobban kialakuló külföldi kapcsolatokról sem, ami a gyerekek fejlődésében óriási szerepet játszik majd. Ehhez a tökéletes egyesület mellé egy nagyon profi tanári kar és vezetés tartozik. Én ha táncolni tudnék biztos ide járnék, még felnőtt fejjel is 🙂 Csak így tovább HSDC!

***

BARTA VIKTÓRIA

Miért a HSDC?

Országos szinten minőségi, célorientált és széles spektrumú mozgás és tánc oktatàs! Komplex, ugyanakkor lépcsőzetesen felèpített, igazán egyedülàllóan kialakított korosztàlyos, speciàlis kèpzèsi rendszer! Folyamatos fejlődèsi, tovàbblèpèsi lehetősèg! Valós külföldi ès minôsègi hazai versenyzès! Csapatépítés, utazàs, igényes külföldi táborok, gàlamûsorok ès mèg több infó ès lehetôség vàr azokra a gyerekekre ès csalàdjaikra, akik a HSDC iskolàjàt vàlasztjàk! Itt igazi èletreszóló ès kimondottan meghatàrozó èlmènyekre, kiemelkedô szakmai jàrtassàgra és tudatos következetességre tehetsz szert, mely egy életen át elkísér majd! Csak ajánlani tudom!

***

Móricz Dani

Miért a HSDC?

A HSDC-ben a diákok rengeteg stílusban kapnak kiváló minőségű képzést, így a változatos órák mellett gyorsan és élvezetesen magas szintre fejlődhetnek.