Nyáry Andrea – vezetőedző

Óvodás koromban kezdtem szertornázni, majd később váltottam néptáncra, hosszú távfutásra, de végül átnyergeltem az akrobatikus rock ’n’ rollra. Ebben a sportágban több mint 10 évet töltöttem versenyzőként. 2004 óta tanítok gyerekeket versenyszerűen táncolni és akrobatikázni.

 A DANCE-FACTORY  Tánc- és Sportcsarnokot és a HARMONY STYLE DC Sportegyesületet azért alapítottam, hogy táncosaimat a legjobb körülmények között edzhessem. Jelenleg én tartom az erőnléti, az akrobatika, a talajtorna, a rúdtánc, a rock and roll edzéseket, és a 2016-ban létre hozott első magyarországi hip hop válogatott csapatát is én menedzselem.

2015-ben végeztem el a M.A.X. Training tanfolyamot a Fitness Company szervezésében, az első magyarországi csoportban.

Eredetileg az egyesületi munkámban akartam ennek hasznát venni, de mostanra annyira kinőtte magát ez a módszer, hogy az életem részévé, a szenvedélyemmé vált.

Várok mindenkit szeretettel az edzéseimen!

  • Fitness Akadémia – Budapesti Szabadidősport Szövetség
    SPORTEDZŐ – Akrobatikus rock ’n’ roll (2006-2007)
  • Polar Team 2 tréner (2013)
  • Pole Fitness Instruktor – Pole Center (2013)
  • Hip Hop International Hungay – Nemzeti Bíra (2014)
  • Star Training – Stretching és lazítási technikák tanfolyam (2014)
  • Fitness Akadémia – SPORTMENEDZSER (2015)
  • Fitness Company – M.A.X. Trainer Képzés (2015)
  • Hip Hop International – Nemzetközi ELIT Bíra képzés, Las Vegas (2016)

Ludmann Laura

Elsőként a művészi torna alapjaival ismerkedtem meg, ezután következett az Akrobatikus Rock ’n’ Roll. 2006-2012 között számos budapesti és országos bajnokság résztvevője voltam.
Kiegészítésként kezdtünk el a lányokkal Sporttánc edzésekre is járni, ami a tánc stílusában különbözik a rock ’n’ roll-tól, de az akrobatikái hasonlóak.
2011 óta foglalkozom óvodás és kisiskolás gyerekek oktatásával. 2013-óta az ELTE – Rekreáció képzésének hallgatója vagyok.

2016 júniusában végeztem el az ELTE Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakot. 2015 nyarán kezdtem el foglalkozni a rúd fitnesz műfajjal. Szeptember óta felnőttekkel és gyerek haladó csoportot vezetek. 4 éve vezetek előkészítő csoportot óvodás korú gyerekeknek Talajtornát és táncot játékos formában tanítom meg nekik ami felkészíti a gyerekeket a rendszeres egyesületi sporttevékenységre. 10 évnyi versenyzés után én lettem az HSDC első kinevelt edzője.

Kugler Zsolt

15 éve dolgozom mint táncoktató. 17 éve aktív táncos és koreográfus vagyok. Színházban, tv-ben, show műsorokban itthon és külföldön egyaránt jelen vagyok. Saját egyedi stílusom tanítom, amiben ötvözöm a hip-hop-ot a jazz tánc és a modern-tánc elemeivel.

Szabó Krisztina

10 évesen kezdtem el az Akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t. Verseny szinten űztem és ez elindított bennem valamit, többet akartam kihozni magamból, ezért elkezdtem ismerkedni a hip-hop műfajával. Nagyon megszerettem és később már nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Színházban dolgoztam nagyon sokáig, rengeteg külföldi színpadi tapasztalatot szereztem. Lehetőséget kaptam más kultúrákat megismerni, táncolhattam többek között Kínában, Thaiföldön és Németországban. Sok pozitív élményt köszönhetek a táncnak, de leginkább azt, hogy máig boldoggá tesz. 🙂

Amroun Nabil

Sziasztok,

Hol is kezdjem. Még egész kicsi koromban kezdtem tornázni és táncolni. Amikor válaszút elé állított az élet, én a tánc mellett döntöttem. Verseny táncoltam, belekóstoltam a TAP világába, tanultam modern és kortárs tánc-technikát. És természetesen a hip-hop is a világom része lett. Az évek során rengeteg díjat és elismerést sikerült szereznem, majd később az embereknek, akik kezem alól kerültek ki. Tavaly csatlakoztam a HSDC csapatához, ahol minden tudásommal az itteni növendékek fejlődését igyekszem elősegíteni!

Tömör Vivien

Sziasztok! Tömör Vivien vagyok, 21 éves. Egész pici korom óta táncolok. 6 évesen kezdtem, akrobatikus rock n rollal. 2007-től kezdtem a versenyzést. Majd később jött a hip-hop akrobatikával amivel rengeteg külföldi versenyen vettünk részt. 2016-ban Horvátországban a ESDU Dance-star által megrendezett világbajnokságon is részt vettünk és megnyertük. Ez után döntöttem el, hogy edző szeretnék lenni és kezdtem el segítő edzőként a nyári táborokban tanítani. Majd ez később csak fokozódott és 2019 márciusában meg is szereztem a sportoktató képesítést és elkezdtem dolgozni mint akrobatika edző és rúd sport oktató.

A későbbiekben szeretnék további képesítéseket sportágon belül, hogy még többet tudjak nyújtani mint edző.