Tanárok

 

  

Nyáry Andrea – vezetőedző

Óvodás koromban kezdtem szertornázni, majd később váltottam néptáncra, hosszú távfutásra, de végül átnyergeltem az akrobatikus rock ’n’ rollra. Ebben a sportágban több mint 10 évettöltöttem versenyzőként. 2004 óta tanítok gyerekeket versenyszerűen táncolni és akrobatikázni.

 A DANCE-FACTORY  Tánc- és Sportcsarnokot és a HARMONY STYLE DC Sportegyesületet azért alapítottam, hogy táncosaimat a legjobb körülmények között edzhessem. Jelenleg én tartom az erőnléti, az akrobatika, a talajtorna, a rúdtánc, a rock and roll edzéseket, és a 2016-ban létre hozott első magyarországi hip hop válogatott csapatát is én menedzselem.

2015-ben végeztem el a M.A.X. Training tanfolyamot a Fitness Company szervezésében, az első magyarországi csoportban.

Eredetileg az egyesületi munkámban akartam ennek hasznát venni, de mostanra annyira kinőtte magát ez a módszer, hogy az életem részévé, a szenvedélyemmé vált.

Várok mindenkit szeretettel az edzéseimen!

  • Fitness Akadémia – Budapesti Szabadidősport Szövetség
    SPORTEDZŐ – Akrobatikus rock ’n’ roll (2006-2007)
  • Polar Team 2 tréner (2013)
  • Pole Fitness Instruktor – Pole Center (2013)
  • Hip Hop International Hungay – Nemzeti Bíra (2014)
  • Star Training – Stretching és lazítási technikák tanfolyam (2014)
  • Fitness Akadémia – SPORTMENEDZSER (2015)
  • Fitness Company – M.A.X. Trainer Képzés (2015)
  • Hip Hop International – Nemzetközi ELIT Bíra képzés, Las Vegas (2016)

 

lulu  lulu-2

Ludmann Laura
Elsőként a művészi torna alapjaival ismerkedtem meg, ezután következett az Akrobatikus Rock ’n’ Roll. 2006-2012 között számos budapesti és országos bajnokság résztvevője voltam.
Kiegészítésként kezdtünk el a lányokkal Sporttánc edzésekre is járni, ami a tánc stílusában különbözik a rock ’n’ roll-tól, de az akrobatikái hasonlóak.
2011 óta foglalkozom óvodás és kisiskolás gyerekek oktatásával. 2013-óta az ELTE – Rekreáció képzésének hallgatója vagyok.

2016 júniusában végeztem el az ELTE Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakot. 2015 nyarán kezdtem el foglalkozni a rúd fittness műfajjal. Szeptember óta felnőttekkel és gyerek haladó csoportot vezetek. 4 éve vezetek előkészítő csoportot óvodás korú gyerekeknek Talajtornát és táncot játékos formában tanítom meg nekik ami felkészíti a gyerekeket a rendszeres egyesületi sporttevékenységre. 10 évnyi versenyzés után én lettem az HSDC első kinevelt edzője.

 

  kugler_zsolt_6
Kugler Zsolt

Kugler Zsolt 15 éve keresett és elismert táncoktató. 17 éve aktív táncos és koreográfus, színházban, tv-ben, show műsorokban itthon és külföldön egyaránt. Saját egyedi stílust tanít, amiben ötvözi a hip hop-ot a jazz tánc és a moderntánc elemeivel.

 

Szabó Krisztina

10 évesen kezdtem el az Akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t. Verseny szinten űztem és ez elindított bennem valamit, többet akartam kihozni magamból, ezért elkezdtem ismerkedni a HIP HOP műfajával. Nagyon megszerettem és később már nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Színházban dolgoztam nagyon sokáig, rengeteg külföldi színpadi tapasztalatot szereztem. Lehetőséget kaptam más kultúrákat megismerni, táncolhattam többek között Kínában, Thaiföldön és Németországban. Sok pozitív élményt köszönhetek a táncnak, de leginkább azt, hogy máig boldoggá tesz:-)

barbi
Molnár Barbara

A Harmony Style kinevelt edzője vagyok. Gyerekkorom óta ehhez az egyesülethez tartozom, itt kezdtem el táncot és akrobatikát tanulni. 2000-ben ismerkedtem meg az akrobatikus rock’n’roll-lal, ebben a műfajban több évig kiemelt versenyző voltam. Kipróbáltam más táncstílusokat is, mint például a modern tánc, hip-hop, pole dance. Bekerültem az egyesület akkori legjobb sporttánc csapatába is, amivel nemcsak hazai, hanem számos nemzetközi versenyen is táncolhattam, és nagyon szép eredményeket és emlékeket szereztem.

 

14088782_1171818759555941_2027511782_n  14114589_1171818726222611_391362070_o
Szénási Gergely Zoltán (Sagrado)

Többszörös országos egyéni bajnok és tagja volt az első csapatnak, ami kijutott a Las Vegas-i hip hop világbajnokság döntőjébe, ahhol középdöntősök voltak. 3x világbajnok harcművész. 2004 ó1ta foglalkozik a hip hop kultúrával, azon belül is főleg a bboying / bgirling tánccal.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.